Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet 10 dkg porcukorral, 5 dkg margarinnal, 1 tojással, 1 tojás sárgájával, 1 ek. mézzel, 1 ek. rummal, 1 kávéskanál szódabikarbónával jól összedolgozom és két részre osztom. Kinyújtom vékonyra, majd lisztezett tepsiben, kb. 200 fokon, pár perc alatt, két lapot sütök belőle. A felső lapot felkockázom akkorára, amekkorára majd a sütit szeretném felvágni. Krém: A csokoládés pudingport összekeverem 2 ek. liszttel, hozzáadom a 3 tojás sárgáját és lassan adagolva, folyamatos kevergetés mellett, a tejet. Főzzük sűrűre, majd hűtsük ki. A 20 dkg margarint kikeverem 15 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral. Ha kihűlt a puding, akkor a kettőt összekeverem. A tejszínt a habfixálóval, kemény habbá verem. Az egészben hagyott lapot egy tálcára teszem, rásimítom a csokis krémet, erre teszem a felvert tejszínhabot. Beborítom a felvágott tésztalapokkal és porcukorral megszórva tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
viragbaba
2014.08.27 14:44
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felső lapot, sütit szeretném, csokoládés pudingport, vaníliás cukorral, kettőt összekeverem, egészben hagyott, tálcára teszem, csokis krémet, felvert tejszínhabot, felvágott tésztalapokkal, szódabikarbóna, tésztalapokkal, összedolgozom, habfixálóval, összekeverem, tejszínhabot, összekeverem, porcukorral, porcukorral, margarinnal, porcukorral, felkockázom, lisztezett, kávéskanál, csokoládés, amekkorára, kevergetés, habtejszín, kávéskanál, sárgájával, folyamatos, pudingport, Kinyújtom, hozzáadom, felvágott, megszórva, liszt, porcukor, margarin, egész tojás, tojás sárgája, kávéskanál szódabikarbóna, csomag pudingpor, csomag vaníliás cukor, habtejszín, csomag habfixáló,
|
|
|
|
|